Specialist in transportoplossingen in de zorg

Bij RRB zetten we ons al sinds 1992 met hart en ziel in voor de zorg. Voortdurend zijn we op zoek naar de juiste oplossing voor uw interne transportvragen.

In de zorg worden terecht hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van transportmiddelen. Ze worden tenslotte gebruikt in drukke ruimtes en krappe liften. Voorop staat, dat uw medewerkers makkelijk, veilig en met vertrouwen hun werk kunnen doen. Zonder dat ze bang zijn om iemand te raken of iets te beschadigen.

Klantgericht en innovatief

Bij ons staat de gebruiker dan ook centraal. Onze producten kennen een hoge mate van gebruikerscomfort. Dat uit zich in het ergonomisch ontwerp en een intuïtieve bediening. Ook zijn ze compact en wendbaar, met een kleine draaicirkel. Ze hebben bovendien meerdere ingebouwde veiligheidsniveaus. Verder zijn onze machines robuust afgewerkt, waardoor ze tegen een stootje kunnen en lang meegaan.

Zwaar werk, dat we voor u zo licht en makkelijk mogelijk willen maken. We ontwikkelen onze apparaten dan ook met u in ons achterhoofd. Zo stellen we hoge eisen aan ergonomisch werken, gebruikerscomfort en veiligheid.

Onze machines zijn bovendien veilig, compact en wendbaar. Ideaal dus voor intern transport in ziekenhuizen en zorginstellingen. U gebruikt ze tenslotte in drukke ruimtes, waar niet alleen u, maar ook patiënten en bezoekers aanwezig zijn.

Kwaliteit

Met de Easy Rider hebben we onze standaard voor kwaliteit gezet. Met deze bed mover zijn we 28 jaar geleden begonnen. Nog steeds wordt de Easy Rider in veel ziekenhuizen en zorginstellingen gebruikt. Sindsdien hebben we ons assortiment transportoplossingen voor de zorg fors uitgebreid.
​​

Al onze producten ontwerpen en ontwikkelen we zelf, met ons eigen team. We leveren kwaliteit en gebruiken zoveel mogelijk recyclebare materialen. Dat doen we door degelijke materialen te gebruiken, die lang meegaan. Maar ook door aan het einde van de levensduur zoveel mogelijk materialen te recyclen. Stalen frames gebruiken we zelfs volledig opnieuw.

Ons betrokken team staat dagelijks klaar voor u klaar. Met trots leveren kwaliteitsproducten, die het werk van uw medewerkers verlichten.