Service & onderhoud

Bij langdurig en intensief gebruik treedt er uiteraard slijtage op. Met onze meerjarige onderhoudscontracten houden wij uw machines topfit en gaan ze langer mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Service

We bouwen bij RRB degelijk apparaten, die we met veel oog voor detail afwerken. Onze machines zijn dan ook robuust en kunnen tegen een stootje. Ze gaan hierdoor lang mee. Dat is niet alleen duurzaam, maar het betekent ook dat u door kunt gaan met uw werk, omdat RRB machines zelden uitvallen.

En als er toch een storing optreedt? Dan staat één van onze eigen servicemonteurs voor u klaar. Eén telefoontje is genoeg om een afspraak te maken.

Meestal kunnen we ter plekke de storing verhelpen. Indien nodig, nemen we de machine voor reparatie mee naar onze eigen werkplaats. We stellen u zo mogelijk dan een leenmodel ter beschikking.

Onderhoud

Iedere machine kent op den duur slijtage. Zeker als een machine intensief gebruikt wordt. Met onze meerjarige onderhoudscontracten houden we uw machines in goede conditie. Tevens ontvangt u dan korting bij storingen. Interessant voor beide partijen en zo voorkomt u onnodige stilstand en dure reparaties.

Met een onderhoudscontract geven we jaarlijks uw machines preventief een onderhoudsbeurt. Alleen als het echt nodig is, vervangen we onderdelen. We informeren u graag over onze gunstige voorwaarden.

Garantie

Op al onze machines geven we 1 jaar garantie. Daarnaast geven we bij de aflevering van iedere nieuwe machine een korte gebruikerstraining.